adidas Terrex Agravic Flow 2 Dames

Vanaf: € 149,95
Gratis verzending
 • De adidas Terrex Agravic Flow 2 is de perfecte schoen voor technische trailrunners. Geschikt om uitdagende terreinen te trotseren zoals modderpaden, steile beklimmingen of uitdagende paden met losliggende keien. Deze technische trailschoen schikt zich voor zowel de lange- als korte trailruns. Geniet van het perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  Door de goede demping en energieteruggave van het Lightstrike-foam voelt het voetbed zeer comfortabel aan tijdens het hardlopen.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van de schoen bestaat voor 100% uit gerecyclede materialen. Voor 50% bestaat het gaar van de schoen uit Parley Ocean Plastic. Voor de andere 50% heeft adidas gerecyled polyester gebruikt om het gaar te maken.

  Slijtzool

  Bij iedere stap die je zet is het van belang om goede grip te hebben en hiervoor heeft dit model de beschikking over Continental™ Rubber met nopjes. Dit type rubber biedt superieure grip bij ieder type run. Maak je trailervaring compleet met de adidas Terrex Agravic Flow 2 trailschoen!
 • Artikelnummer:ID2504
  Merk:adidas
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Gewicht:ca. 270 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:adidas Terrex Agravic
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor