adidas Terrex Agravic Flow 2 Heren

MSRP € 149,95
Vanaf: € 89,95
Gratis verzending
 • Klaar voor een uitdagende trailrun? Dan zal de adidas Terrex Agravic Flow 2 de schoen zijn die je zoekt! Deze schoen is gemaakt om veel hoogtemeters te trotseren en uitdagende ondergronden zoals blubberpaden of trails met veel keien te belopen. Deze technische trailschoen schikt zich voor zowel de lange- als korte trailruns. Geniet van het perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  Het Lightstrike-foam in de tussenzool zorgt voor goede demping en energieteruggave tijdens het hardlopen. Het foam zorgt voor een super comfortabel gevoel onder de voet.

  Bovenwerk

  De schoen heeft een bovenwerk die op duurzame basis gemaakt is. Het is gemaakt van high-performance garen die voor minimaal 50% bestaat uit Parley Ocean Plastic. De andere 50% van garen bestaat uit gerecycled polyester.

  Slijtzool

  Continental™ Rubber met nopjes brengt je verder. Dit type rubber zorgt voor goede grip, ongeacht de omstandigheden tijdens het hardlopen. Ga op pad met de adidas Terrex Agravic Flow 2 en ontdek nieuwe trailroutes!
 • Artikelnummer:IF2571
  Merk:adidas
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:8 mm
  Geslacht:Heren
  Collecties:adidas Terrex Agravic
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor