adidas Terrex Agravic Flow 2 Heren

Vanaf: € 149,95
Gratis verzending
 • De adidas Terrex Agravic Flow 2 is de perfecte schoen voor technische trailrunners. Geschikt om uitdagende terreinen te trotseren zoals modderpaden, steile beklimmingen of uitdagende paden met losliggende keien. Deze technische trailschoen schikt zich voor zowel de lange- als korte trailruns. Laat geen obstakel je tegenhouden met deze betrouwbare trailschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  Het Lightstrike-foam in de tussenzool zorgt voor goede demping en energieteruggave tijdens het hardlopen. Het foam zorgt voor een super comfortabel gevoel onder de voet.

  Bovenwerk

  De schoen heeft een bovenwerk die op duurzame basis gemaakt is. Het is gemaakt van high-performance garen die voor minimaal 50% bestaat uit Parley Ocean Plastic. De andere 50% van garen bestaat uit gerecycled polyester.

  Slijtzool

  Bij iedere stap die je zet is het van belang om goede grip te hebben en hiervoor heeft dit model de beschikking over Continental™ Rubber met nopjes. Dit type rubber biedt superieure grip bij ieder type run. Ontdek nieuwe trailroutes met de adidas Terrex Agravic Flow 2!
 • Artikelnummer:IG8019
  Merk:adidas
  Kleur:Groen
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Gewicht:ca. 305 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:adidas Terrex Agravic
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor