adidas Terrex Agravic Ultra Dames

Gratis verzending
 • De adidas Terrex Agravic Ultra is speciaal ontworpen voor het lopen van lange afstanden. Bij het lopen van 50km of meer wil je trailschoenen die continu gerichte demping geven. Laat geen obstakel je tegenhouden met deze betrouwbare trailschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  De Terrex Agravic Ultra heeft een uitgebalanceerde mix van de Lightstrike- en Boost-demping. Door deze twee soorten schuim te combineren, ervaar je bij elke stap zowel comfort als energieteruggave. Deze combinatie van foams zorgt voor een ideale schoen voor zowel de korte- als lange afstand. De schoen heeft ook een carbonplaat om extra veerkracht aan de trailschoen te geven en het gemakkelijker te maken om het tempo op te voeren tijdens je trailruns. Deze schoen heeft een biobased TPE-plaat gemaakt van 90% hernieuwbare koolstof voor robuuste bescherming tijdens het lopen van je meest uitdagende trailroutes.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van mesh van deze schoen is niet alleen zeer goed ademend, maar zorgt ook voor een comfortabele hardloopervaring. In het bovenwerk gebruikt adidas ook 50% gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen. Het teengedeelte van de Terrex Agravic Ultra is verstevigd om je tenen te beschermen tijdens het hardlopen. Door het zevenpuntvetersyteem zal het voelen alsof de schoen onderdeel is van je voet. Het systeem zorgt voor een nauwsluitend, verankerd gevoel voor optimaal comfort.

  Slijtzool

  Bij iedere stap die je zet is het van belang om goede grip te hebben en hiervoor heeft dit model de beschikking over Continental™ Rubber met nopjes. Dit type rubber biedt superieure grip bij ieder type run. Trek de adidas Terrex Agravic Ultra aan en je bent helemaal ready voor je trailrun!
 • Artikelnummer:IF5017
  Merk:adidas
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:26 mm
  Hielhoogte:34 mm
  Offset:8 mm
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor