Altra Escalante 3 Dames

Gratis verzending
 • De Altra Escalante 3 is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. De Escalante is een echte alleskunner. De schoen is prima voor je dagelijkse runs, maar leent door zijn snelle karakter ook uitermate goed voor je tempo- en intervaltrainingen. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  De Escalante heeft de Standard FootShape™ pasvorm. Deze pasvorm geeft de voet voldoende ruimte om natuurlijk te bewegen. De tussenzool is gemaakt van Altra's EGO™ foam. Dit foam is speciaal ontworpen om jouw run zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, ongeacht de afstand. Het is een wat harder foam met een goede energie teruggave. Op de tussenzool is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van sleuven welk door de hele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen aanzienlijk zonder in te leveren op demping.

  Bovenwerk

  De schoen is voorzien van een knitted bovenwerk. Dit maakt het materiaal naadloos en zorgt ervoor dat het in alle richtingen met de voet mee kan stretchen. Het knitted bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen zodat je voeten koel blijven. Dit bovenwerk is voorzien van Altra's Fit4Her™ technologie, waardoor het geschikt is voor de unieke vorm van een vrouwelijke voet, met een smallere hiel en middenvoet, een hogere wreef, een langere boog en een unieke middenvoetafstand.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Doordat de FootPod™ technologie in de slijtzool is verwerkt, kan de schoen op natuurlijke wijze buigen en bewegen als reactie op uw voetbewegingen. Trek je Altra Escalante 3 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:AL0A7R71447
  Merk:Altra
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:24 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 219 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor