Altra Escalante 3 Heren

Gratis verzending
 • Als je op zoek bent naar een betrouwbare neutrale allround hardloopschoen dan is de Altra Escalante 3 de schoen die je nodig hebt! De Escalante is een echte alleskunner. De schoen is prima voor je dagelijkse runs, maar leent door zijn snelle karakter ook uitermate goed voor je tempo- en intervaltrainingen. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  Met zijn Standard FootShape™ pasvorm biedt de Escalante voldoende ruimte voor de voet om op natuurlijke wijze te bewegen. In de tussenzool is een iets harder schuim gebruikt met een goede energieteruggave. Dit foam is speciaal ontwikkeld om jou het meeste comfort te bieden tijdens je run, ongeacht de afstand. Op het foam is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van gleuven dat door de gehele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen dramatisch zonder in te leveren op demping.

  Bovenwerk

  Deze schoen heeft een gebreid bovenwerk, waardoor het materiaal naadloos is en mee kan rekken met je voet. Het gebreide bovenwerk heeft ook een hoog ademend vermogen om je voeten koel te houden.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. In de slijtzool is de FootPod™ technologie verwerkt. Deze brengt de botten en pezen van de voet in kaart en zorgt ervoor dat de schoen op een natuurlijke wijze kan buigen en bewegen. De Altra Escalante 3 is de allrounder die jouw loopervaring zal boosten!
 • Artikelnummer:AL0A7R6M760
  Merk:Altra
  Kleur:Oranje
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:24 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 263 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor