Altra Outroad 2 Heren

Gratis verzending
 • De Altra Outroad 2 is een multifunctionele schoen die kan worden beschouwd als een echte road-to-trail-schoen. Dit model biedt goede demping op de weg en goede grip op oneffen oppervlakken. Deze schoen heeft de essentiële eigenschappen om zowel op verharde als onverharde paden functioneel te zijn. Geniet van het perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  De Outroad heeft een Slim FootShape™ fit die een goede, comfortabele pasvorm biedt voor training en competitie. De tussenzool is gemaakt van Altra's EGO™ foam. Dit foam is speciaal ontworpen om jouw run zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, ongeacht de afstand. Het is een wat harder foam met een goede energie teruggave.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered vamp Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. Dankzij GaiterTrap™ kunt u uw Gaiters gemakkelijk aan de schoen bevestigen, waardoor er geen zand en vuil binnendringen.

  Slijtzool

  De schoen heeft een MaxTrac slijtzool. Deze slijtzool biedt de perfecte combinatie van grip, tractie en duurzaamheid op alle soorten terrein. Maak je trailervaring compleet met de Altra Outroad 2 trailschoen!
 • Artikelnummer:AL0A82C3470
  Merk:Altra
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:30 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 311 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor