Altra Paradigm 7 Heren

Gratis verzending
 • Voor de overpronerende hardloper is de Altra Paradigm 7 de ideale allround hardloopschoen. Het maakt niet uit welk tempo je loopt - een 5 kilometer of een lange duurloop - je kunt vertrouwen op de Paradigm-schoen. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  De Paradigm heeft de Standard FootShape™ pasvorm. Deze pasvorm geeft de voet voldoende ruimte om natuurlijk te bewegen. De tussenzool is gemaakt van Altra EGOTM MAX, een luxueus, lichtgewicht foam dat je voeten van begin tot eind comfortabel houdt tijdens je run. Het is relatief zacht en geeft een goede energieteruggave. Op het foam is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van gleuven dat door de gehele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen dramatisch zonder in te leveren op demping. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt tijdens je runs maakt de schoen gebruikt van het GuideRail™ support'-systeem. Deze technologie is ontworpen om ondersteuning en pronatiecontrole te bieden wanneer u moe begint te worden, maar je niet echt beïnvloedt wanneer u normaal hardloopt.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Doordat de FootPod™ technologie in de slijtzool is verwerkt, kan de schoen op natuurlijke wijze buigen en bewegen als reactie op uw voetbewegingen. De Altra Paradigm 7 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:AL0A82C5440
  Merk:Altra
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Offset:0 mm
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor