Altra Rivera 3 Heren

Vanaf: € 0,00
 • Voor de neutrale hardloper is de Altra Rivera 3 de ideale allround hardloopschoen. Naast een uitstekende schoen voor dagelijkse runs, is de Rivera ook een fantastische trainingsschoen voor tempo- en intervalsessies. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  Dankzij de Slim FootShape™ Fit biedt de Rivera een nauwsluitende, comfortabele pasvorm voor wedstrijden en trainingen. De tussenzool is gemaakt van Altra's EGO™ foam, dat is ontworpen om je run zo comfortabel mogelijk te maken, hoe ver je ook rent. Het is een wat harder schuim dat voldoende energiezuinig teruggeeft. Op het foam is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van gleuven dat door de gehele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen dramatisch zonder in te leveren op demping.

  Bovenwerk

  Het Engineered Mesh bovenwerk biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. In de slijtzool is de FootPod™ technologie verwerkt. Deze brengt de botten en pezen van de voet in kaart en zorgt ervoor dat de schoen op een natuurlijke wijze kan buigen en bewegen. De Altra Rivera 3, de allrounder waar je elke run op kan rekenen!
 • Artikelnummer:AL0A7R6Y000
  Merk:Altra
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:28 mm
  Hielhoogte:28 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 277 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:Altra Rivera
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor