Altra Torin 7 Heren

Gratis verzending
 • De Altra Torin 7 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Naast een uitstekende schoen voor dagelijkse runs, is de Torin ook een fantastische trainingsschoen voor tempo- en intervalsessies. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  Met zijn Standard FootShape™ pasvorm biedt de Torin voldoende ruimte voor de voet om op natuurlijke wijze te bewegen. De tussenzool is gemaakt van Altra EGOTM MAX, een luxueus, lichtgewicht foam dat je voeten van begin tot eind comfortabel houdt tijdens je run. Het is relatief zacht en geeft een goede energieteruggave. Op de tussenzool is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van sleuven welk door de hele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen aanzienlijk zonder in te leveren op demping.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Doordat de FootPod™ technologie in de slijtzool is verwerkt, kan de schoen op natuurlijke wijze buigen en bewegen als reactie op uw voetbewegingen. Trek je Altra Torin 7 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:AL0A82C4440
  Merk:Altra
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:30 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 279 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor