Altra Torin 7 Heren

Gratis verzending
 • Voor de neutrale hardloper is de Altra Torin 7 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan gedragen worden als dagelijkse trainingsschoen maar blinkt uit als tempo- en intervaltrainingsschoen vanwege zijn snelle karakter. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Elke Altra-schoen is gebouwd op een Balanced Cushioned-platform dat de hiel en de voorvoet op gelijke afstand van de grond positioneert, dus met 0mm offset, oftewel ZeroDrop ™. Deze natuurlijke basis stimuleert een betere uitlijning, een betere hardloopstijl en een landing met lage impact. Of je nu de voorkeur geeft aan maximale demping, lage demping of iets ertussenin, met Balanced Cushioning bewegen je voeten bij elke stap op natuurlijke wijze.

  Tussenzool

  De Torin heeft de Standard FootShape™ pasvorm. Deze pasvorm geeft de voet voldoende ruimte om natuurlijk te bewegen. In de tussenzool vind je een dikke laag Altra EGO™ MAX. Dit luxe, lichtgewicht foam is speciaal ontwikkeld om hardlopen zo comfortabel mogelijk te maken. Het is relatief zacht en zorgt voor een goede energieteruggave. Op het foam is de Innerflex™ technologie toegepast. Dit is een raster van gleuven dat door de gehele tussenzool snijdt, zowel verticaal als horizontaal. Dit vermindert het gewicht en verhoogt de flexibiliteit van de schoen dramatisch zonder in te leveren op demping.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk is gemaakt van technisch gebreid mesh. Door het ademende vermogen van het bovenwerk blijven je voeten comfortabel.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. In de slijtzool is de FootPod™ technologie verwerkt. Deze brengt de botten en pezen van de voet in kaart en zorgt ervoor dat de schoen op een natuurlijke wijze kan buigen en bewegen. Loop je eigen tempo op de Altra Torin 7 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:AL0A82C4470
  Merk:Altra
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:30 mm
  Offset:0 mm
  Gewicht:ca. 279 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor