ASICS Gel Noosa Tri 15 GS Kinderen

Gratis verzending
 • In de ASICS GEL-NOOSA TRI GS vind je een comfortabele wedstrijdschoen die speciaal gemaakt is voor kinderen. GS staat voor Grade School, wat betekent dat deze schoenen geschikt zijn voor de leeftijdsgroep van de basisschool. Deze stijlvolle schoen is speciaal gemaakt voor de kids die graag aan een wedstrijd meedoen. Vol vertrouwen kan je met deze comfortabele schoen aan de start staan. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

  Tussenzool

  Om je runs comfortabel te maken, heeft ASICS een EVA-tussenzool toegevoegd die veel demping en effectieve bescherming biedt tijdens het hardlopen. Naast het foam is de GEL™-technologie geïmplementeerd in de tussenzool om de landing te verzachten en schokabsorptie te verbeteren.

  Bovenwerk

  Een bovenwerk van mesh maakt de GEL-NOOSA TRI GS zeer ademend en comfortabel om te dragen tijdens het hardlopen.

  Slijtzool

  AHAR™ is een materiaal in de slijtzool met een uitstekende slijtvastheid. Deze functie is verbeterd door rubbermateriaal toe te voegen dat ook wordt gebruikt bij autobanden die hoge duurzaamheid vereisen. Daarnaast heeft de technologie het effect van een spons wat extra demping biedt bij elke stap. De slijtzool heeft de noodzakelijke functies behouden, zoals grip en tractie. Ervaar de perfecte balans tussen snelheid, comfort en duurzaamheid met de ASICS GEL-NOOSA TRI 15 GS aan je voeten.
 • Artikelnummer:1014A311-401
  Merk:ASICS
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:7 mm
  Geslacht:Kinderen
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor