ASICS GT-1000 12 GS Kinderen

MSRP € 69,95
Vanaf: € 54,95
Gratis verzending
 • Voor kinderen is de ASICS GT-1000 GS een comfortabele antipronatie allround hardloopschoen. GS staat voor Grade School, wat betekent dat deze schoenen geschikt zijn voor de leeftijdsgroep van de basisschool. Rennen, springen en spelen is allemaal mogelijk met deze veelzijdige schoen gemaakt voor energieke kindervoeten. Je zult dol zijn op deze allround kinderschoen voor al je buitenactiviteiten!

  Tussenzool

  De EVA-tussenzool biedt uitstekende demping en bescherming tijdens je runs, ongeacht het type run. Het materiaal van EVA is reactief en zorgt voor hoge mate van comfort. Het foam werkt samen met de GEL™-technologie die is geïmplementeerd in de hak van de tussenzool. Deze gel verzacht de haklanding en verbetert de schokabsorptie. Dit model is voorzien van het LITETRUSS™-ondersteuningssysteem. De zool heeft hierbij een iets bredere basis en aan de binnenzijde van de schoen bevindt zich een correctieblokje. Dit blokje geeft jou steun en zorgt ervoor dat je voet en enkel niet naar binnen kunnen zakken tijdens de afwikkeling.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. De onderkant van de hiel is verstevigd terwijl de bovenkant van de hielkap flexibel, zacht en aangenaam blijft. Het voordeel hiervan is dat dit geen druk creëert op je hielbot.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Start je hardloopsessie met de ASICS GT-1000 12 GS en streef je doelen na!
 • Artikelnummer:1014A296-403
  Merk:ASICS
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:11.5 mm
  Hielhoogte:19.8 mm
  Offset:8.3 mm
  Gewicht:ca. 218 gram
  Geslacht:Kinderen
  Collecties:ASICS GT-1000
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor