ASICS Novablast 3 Lite-Show Heren

MSRP € 149,95
Vanaf: € 104,95
Gratis verzending
 • De ASICS Novablast 3 Lite-Show is een comfortabele allround hardloopschoen voor de neutrale loper. De schoen is geïnspireerd op een geometrische origami-functie voor het bovenwerk en de tussenzool en hij is ca. 30 gram lichter dan de vorige versie!

  De schoen is onderdeel van de Lite-Show™ collectie, welke speciaal is ontworpen voor hardlopers die graag lopen in het donker. De Lite-Show™-technologie reflecteert elk licht wat erop wordt gericht terug naar de bron.

  Het bovenwerk van ten minste 50% gerecycled Jaquard mesh materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie en frisse voeten. Een tongvleugelconstructie in het bovenwerk helpt de pasvorm van de middenvoet te verbeteren en de tongbeweging te verminderen.

  Het middenzool schuim met FF Blast™ demping technologie zorgt voor een energieke en responsieve demping. De inlegzool is geproduceerd met oplossingverfproces dat het waterverbruik met ca. 33% en koolstofuitstoot met ca. 45% vermindert.

  De hielstabilisator helpt de voet te ondersteunen en zorgt voor een meer gebalanceerde stap. De Novablast 3 is zeer duurzaam, dankzij de AHAR-buitenzool (Asics High Abrasion Rubber).

 • Artikelnummer:1011B674-300
  Merk:ASICS
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:23 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 275 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:ASICS Novablast
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor