Bauerfeind Run Performance Low Cut Socks Heren

 • De Low Cut Bauerfeind compressiesokken in het blauw voor mannen zorgen voor vermindering van de drukbelasting op de hiel en ondersteunen de voetholte tijdens het hardlopen. De sport Performance compressiesokken zijn gemaakt voor zowel fanatiekelingen als recreatieve hardlopers. De middel lange sokken zorgen voor ontlasting bij de achillespees met als gevolg dat je een hardloopsessie langer kunt volhouden. De Low Cut sokken bedekken je voet tot de enkel..

  Bauerfeind compressiekousen zijn hoogelastisch en dit zorgt voor de juiste druk op getargete delen van bijvoorbeeld je achilles. De therapeutische druk brengt de bloedcirculatie op gang, wat een betere zuurstoftoevoer als gevolg heeft. Voor optimaal gebruik van Bauerfeind Compressiekousen wordt geadviseerd om enkele uren voor, tijdens, maar ook na je run de kousen te dragen.

  De Low Cut Performance Bauerfeind bevat vier verschillende technieken. De Infinity Zone zorgt voor stabilisatie in de voetholte en dit voorkomt overbelasting. De heel protection verminderd de drukbelasting bij de hiel tijdens het lopen. De Achilles Tendon Comfort is een innovatieve opening bij de achillespees en voorkomt overprikkeling bij het hardlopen. Met de Relief Sole wordt hogere belasting over een langere duur gecompenseerd, zonder dat bewegingsvrijheid wordt ontnomen.

 • Artikelnummer:M70000001-blue
  Kleur:Blauw
  Merk:Bauerfeind
  Artikelgroep:Sokken
  Geslacht:Heren