Skip to main content

Winkels All4running

All4running winkels

Kom langs in één van onze fysieke winkels en profiteer van het meest uitgebreide advies over hardlopen. Laat een gratis loopanalyse uitvoeren op de Shoe Advisor om het voor jou perfecte paar hardloopschoenen te vinden. Pas de nieuwste collecties hardloopkleding en ontdek de beste sporthorloges.

Loopanalyse

In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis van deze informatie kunnen onze specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Met Color Choice profiteer je optimaal van ons grote online assortiment. Als je nieuwe hardloopschoenen koopt, moeten die matchen met je loopstijl en je voeten. Maar je wilt natuurlijk ook schoenen die qua uiterlijk bij je passen.

Met behulp van de Shoe Advisor helpen onze winkelmedewerkers je eerst bij het kiezen van het perfecte model. Daarna is de keuze aan jou. Bij het kiezen van de kleur van je nieuwe schoenen ben je bij All4running niet afhankelijk van de voorraad die op dat moment in de winkel aanwezig is. We sturen de schoenen vanuit ons magazijn gratis naar je op, waardoor we een ruimere kleurkeuze kunnen bieden: ons gehele online assortiment staat tot je beschikking. Zo weet je zeker dat je gaat lopen op een nieuw paar schoenen dat helemaal bij je past én profiteer je van de prijzen in onze webshop.

1

De juiste schoenen

Onze medewerkers geven je schoenadvies met behulp van de Shoe Advisor
2

Jouw favoriete kleur

Kies uit ons grote online assortiment de kleur die bij je past
3

De beste prijs

Profiteer van de prijzen in onze webshop
4

Service tot aan de voordeur

Je nieuwe schoenen worden gratis thuisbezorgd

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.