Brooks Aurora-BL Dames

Vanaf € 199,95
Gratis verzending
De Brooks Aurora-BL is een neutrale, allround hardloopschoen. De schoen is ideaal voor je dagelijkse run, maar kan zeker ook gebruikt ... Lees meer
Selecteer jouw maat
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
120354-1B-108
Merk
Brooks
Kleur
Wit
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
20 mm
Hielhoogte
26 mm
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 215 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Brooks Aurora-BL Dames

De Brooks Aurora-BL is een neutrale, allround hardloopschoen. De schoen is ideaal voor je dagelijkse run, maar kan zeker ook gebruikt worden voor een duurloop. De Aurora-BL beschikt over de DNA LOFT v3 technologie. Deze technologie geeft heel veel demping.

De tussenzool van de Aurora-BL kan onafhankelijk bewegen ten opzichte van de schoen. Hierdoor kan jij bewegen zoals je wilt zonder dat een schoen je beperkt in je bewegingsvrijheid. De vorm van het hiel- en teen-deel van de schoen is aangepast. Hier heeft Brooks de Glide Roll technologie gebruikt. Deze technologie zorgt voor een soepele afwikkeling van landing tot afzet voor een meer natuurlijke hardloop ervaring.

De DNA LOFT v3 demping van de Aurora is met stikstof geïnjecteerd. Hierdoor heb je een zachter, lichter en responsiever hardloop gevoel dan ooit te voren. Dit exclusieve dempingsmateriaal is gebaseerd op Apolla wat ruimte betekend.

De Aurora is een eenmalig schoen om dit vernieuwde materiaal ‘te vieren’. Het materiaal vinden we onder andere terug in de Brooks Glycerin. De Aurora-BL is een unieke schoen die in beperkte oplagen is geproduceerd. Ben jij op zoek naar een functionele hardloopschoen die er echt tussenuit springt en die niemand anders in jouw omgeving heeft? Dan is de Aurora de ideale schoen voor jou!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23683klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.