Brooks Hyperion GTS Dames

Gratis verzending
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • De Brooks Hyperion GTS is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. Hij blinkt uit in races tot 10 kilometer, maar ook tijdens interval- en tempotrainingen. De Brooks Hyperion GTS is een gestroomlijnde en comfortabele snelle antipronatie schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

  Tussenzool

  De Hyperion GTS heeft het DNA FLASH-foam in de tussenzool. De DNA FLASH-tussenzool geïmplementeerd met stikstof geeft veel energie terug bij iedere stap die je zet. Het duwt je als het ware vooruit. Het DNA FLASH-materiaal geeft een snel en veerkrachtig gevoel, maar geeft ook genoeg demping om comfort te verzekeren tijdens het lopen van lange afstanden. GuideRails®-ondersteuning vermindert overbodige scheen- en hielrotaties om jouw natuurlijke kniebeweging binnen een veilig bereik te houden, zodat je een natuurlijke loopstijl kan aanhouden, ook wanneer je vermoeid begint te raken. Door GuideRails® zal je minder druk op je knieën ervaren waardoor de kans op blessures verkleint wordt.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk bestaat uit een stretch geweven materiaal. Het lichtgewicht en zeer dunne bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Om de tong gecentreerd te houden en te voorkomen dat vuil de schoen binnendringt, is een geplooide tong verbonden met beide zijden van het bovenwerk.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Met de Brooks Hyperion GTS zullen je prestaties nieuwe hoogten bereiken en je laten stralen.
 • Artikelnummer:120397-1B-008
  Merk:Brooks
  Kleur:Bruin
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 192 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor