Brooks Hyperion Max Dames

Vanaf: € 170,00
Gratis verzending
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • De Brooks Hyperion Max voor is een neutrale wedstrijdschoen. De Hyperion Max is voor lopers die op hun snelst willen trainen en het beste materiaal nodig hebben om klaar te zijn voor de wedstrijddag. De Hyperion Max valt op snelheidsniveau net boven de Hyperion Tempo en net onder de Hyperion Elite 3.

  Het bovenwerk bestaat uit een stretch geweven materiaal. Het lichtgewicht en zeer dunne bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Het 3D Fit Print-structuur geeft een nauwsluitende pasvorm zonder te knellen.

  Het DNA Flash foam in de tussenzool helpt de impact van je zwaarste trainingen te absorberen - zodat je een volgende zware trainingssessie sneller aankunt. Dit foam is verrijkt met stikstof-atomen. Het geeft niet alleen meer reactiviteit in de tussenzool, maar zorgt er ook voor dat de zool veel langer mee gaat. De tussenzool heeft een unieke kromming in combinatie met de vernieuwde Green Rubber Outsole helpen je voet snel van hiel tot teen te bewegen. Dit zorgt voor moeiteloze overgangen tijdens het lopen. Wanneer snelheidswerk roept, antwoordt de Hyperion Max.

 • Artikelnummer:120377-1B-426
  Merk:Brooks
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 190 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Brooks Hyperion
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor