Brooks Hyperion Max Dames

Gratis verzending
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • De Brooks Hyperion Max is een comfortabele snelle schoen. De schoen is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Bij wedstrijden tot aan de halve marathonafstand en bij tempo- en intervaltraining staat de Hyperion Max zijn mannetje. Ontworpen om je snelheid, stabiliteit en vertrouwen te vergroten tijdens elke race. Ga voor goud met deze wedstrijdschoen!

  Tussenzool

  De Hyperion Max heeft het DNA FLASH-foam in de tussenzool. De DNA FLASH-tussenzool geïmplementeerd met stikstof geeft veel energie terug bij iedere stap die je zet. Het duwt je als het ware vooruit. Het DNA FLASH-materiaal geeft een snel en veerkrachtig gevoel, maar geeft ook genoeg demping om comfort te verzekeren tijdens het lopen van lange afstanden.

  Bovenwerk

  Met een rekbaar geweven bovenwerk zijn de schoenen lichtgewicht en erg dun. Het zeer dunne bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. Bij het ontwerpen van het bovenwerk is de 3D Fit Print-technologie gebruikt. Deze technologie brengt op strategische plekken extra structuur aan en verhoogt de flexibiliteit van het bovenwerk.

  Slijtzool

  Om snel te kunnen afwikkelen en snelheid te maken maakt Brooks gebruik van de Rapid-Roll-technologie. In de hiel en teen zit een unieke kromming die een snelle afwikkeling stimuleert. De schoen beschikt verder over Green Rubber, bestaat voor 25% uit gerecyclede materialen en gaat lang mee waardoor de schoen extra duurzaam is. Met de Brooks Hyperion Max zullen je prestaties nieuwe hoogten bereiken en je laten stralen.
 • Artikelnummer:120377-1B-441
  Merk:Brooks
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 190 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor