Craft Nordlite Ultra Heren

Gratis verzending
  • Als je op zoek bent naar een betrouwbare neutrale allround hardloopschoen dan is de Craft Nordlite Ultra de schoen die je nodig hebt! Of je nou op pad gaat voor een 5km of een wat langere duurloop; de Nordlite Ultra kan het allemaal. De schoen is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

    Tussenzool

    Cr Foam™ is een ultralicht en duurzaam foam op de middenzool met een uitstekende terugvering, en zorgt voor een superzacht draagcomfort en gevoel op verschillende ondergronden. Dit foam is geproduceerd met een milieuvriendelijke technologie, waaronder een niet-toxisch proces waarbij geen chemicaliën aan de grondstoffen worden toegevoegd. Bovendien zijn de elementen volledig geïntegreerd onder hoge temperaturen en druk, waardoor de eigenschappen van het foam worden vergroot om betere prestaties te bieden. Het resultaat is een hoogwaardig duurzaam foam op de middenzool. Daarnaast bevat deze schoen een Rebound™ -binnenzool voor maximale energieteruggave tegen de voet, zodat je het gevoel hebt dat je bij iedere stap vooruit wordt geduwd.

    Bovenwerk

    Het bovenwerk van mesh zorgt ervoor dat de Nordlite Ultra zeer luchtdoorlatend is. De schoen heeft de zogenoemde Craft Regular Fit. Dit betekent dat de schoen nauwsluitend is in de hiel en middenvoet met uitstekende lock-in mogelijkheden en extra ruimte in de voorvoet voor superieur comfort en prestaties.

    Slijtzool

    De schoen beschikt over een 3-delige rubberen buitenzool met noppen voor grip op de weg of lichte trails, zodat je ook onder verschillende klimaatomstandigheden goed uit de voeten kunt. De Craft Nordlite Ultra gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
  • Artikelnummer:1913378-663521
    Merk:Craft
    Kleur:Multi
    Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
    Schoentype:Neutraal
    Offset:6 mm
    Gewicht:ca. 280 gram
    Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor