Garmin Fenix

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Smarthorloge Garmin Fenix kopen

Tien jaar geleden ontstaan in 2012 en de Garmin Fenix is nu al niet meer weg te denken uit de hardloopwereld. Er bestaat geen twijfel mogelijk, we hebben het dan uiteraard over de Garmin Fenix sporthorloges. Door de lange en rijke geschiedenis van Garmin met het ontwikkelen van hoogwaardige gps-navigatie voor onder andere boten en vliegtuigen, marine en outdoor activiteiten is het geen verassing dat de Garmin Fenix wordt gezien als één van de beste sporthorloges op de markt. Of je nu een professionele hardloper bent, of pas bent begonnen, de Garmin Fenix is een echte must voor iedere sportliefhebber. Bekijk sporthorloges van diverse merken online bij All4running.

Personaliseer jouw Garmin Fenix met de watch bands

De Garmin Fenix heeft een strak en sportieve uiterlijk gemaakt van de premium materialen. Zo wordt het glas van alle Garmin Fenix Sapphire smarthorloges gemaakt van saffier en het frame van alle Garmin Fenix horloges zelfs van titanium. Het multifunctionele sporthorloge is dus geschikt voor elke uitdaging en elk terrein. Maar dat is nog niet alles. Met de watch bands die verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren en voormaten, kun je nu ook jouw Garmin Fenix personaliseren en wat kleur geven aan je leven. Of personaliseer andere Garmin sporthorloges met leuke horlogebandjes. 

Verdiep je in de rijk uitgeruste Garmin Fenix

Met de uitgebreide lijst met nauwkeurige meetfuncties waarmee alle Garmin Fenix sporthorloges uitgerust mee zijn, is er niks dat je niet kunt meten. Met het sporthorloge kan je onder andere je hardslag onder water en de hersteltijd na een nieuw record meten. We weten het allemaal, muziek en hardlopen gaan hand in hand. De Garmin Fenix sporthorloges hebben het nu nog makkelijker gemaakt om naar muziek te luisteren. Verbind je telefoon of oortjes via bluetooth en luister naar Spotify. Of maak gebruik van de opslagruimte en luister direct vanaf het horloge naar je favoriete muziek.

Als je denkt dat het niet beter kan, dan heb je het mis. Nog even snel boodschappen doen en in de haast je portemonnee vergeten? Geen enkel probleem. Betaal snel en eenvoudig met Garmin Pay en laat je portemonnee de volgende keer thuis liggen. Ben je aan het hardlopen en merk je dat de batterij van je sporthorloge bijna leeg is? Maak je geen zorgen. Met de Garmin Fenix Solar serie laad je jouw horloge op met zonne-energie.

Ontdek de andere modellen van de Garmin Fenix

In de webshop van All4running vind je een groot aanbod van Garmin Fenix horloges en de bijbehorende accessoires. Ontdek alle modellen van het ruim uitgeruste sporthorloge dat het beste van elke hardloper naar boven halen. Van het strakke, sportieve design tot de diverse hoogwaardige meetfuncties. Bestel de Garmin Fenix snel en eenvoudig online en ervaar de voordelen van het sporthorloge zelf.

Bij All4running shop je verschillende modellen van de Garmin Fenix, zoals:

Wil je meer informatie weten over de Garmin Fenix sporthorloges bij All4running? Neem dan contact op met onze klantenservice. Naast de Fenix vind je ook de Garmin Forerunner, Venue of andere modellen online. Hier zitten hardloopspecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een passend advies te geven over welke Garmin Fenix aan jouw wensen en behoeften voldoet.