Polar Vantage

sort-descending

2 producten

Polar Vantage sporthorloge

De Polar Vantage-serie is een nieuwe lijn sporthorloges van Polar, bestaande uit twee multisporthorloges: de Polar Vantage V en de Polar Vantage M. De sporthorloges bevatten zeer veel interessante features die je kunnen helpen je sportprestaties te verbeteren. Zo hebben beide sporthorloges een geïntegreerde GPS-functie, waarmee je je snelheid, afstand en route kan bekijken. Ook verschaffen de Polar Vantage V en de Polar Vantage M informatie over dagelijkse activitetien en herstelmomenten. Zo fungeren ze mede als 24/7 activity trackers.

De Vantage-serie introduceerd de nieuwste vorm van hartslagmeting; Polar Precision Prime. De horloges meten je hartslag door een combinatie van optische sensoren en fysieke meting op de huid. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de hartslagmeting in veeleisende omstandigheden. De nieuwe Training Load Pro-technologie geeft je een uitgebreid beeld van de manieren waarop je trainingssessies de verschilende systemen in je lijf belasten.

De Polar Vantage V is een ideaal premium multisporthorloge voor professionele atleten of iedereen die traint als een professional. De Polar Vantage M is een veelzijdig multihorloge voor elke sporter die zijn of haar grenzen wilt opzoeken, inzicht wilt hebben in zijn of haar activiteiten en wilt trainen met geavandeerde trainingsfuncties.