Suunto 9

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suunto 9 sporthorloge

Robuust, ijzersterk, hoogwaardig design en een sterke accu. Een krachtige samenvatting van de Suunto 9. Een model wat de grootste sporters kan uitdagen om meer te presteren. Het sporthorloge kent meer dan 80 verschillende sporten, gaat in GPS modus tot 120 uur mee en is tot 100 meter waterbestendig. Zoek je een alleskunner binnen de horloges, dan kom je al snel uit bij de Suunto 9.

GPS en navigatie

De GPS staat in verbinding met satelliet signalen en hierdoor kan de Suunto 9 exact meten waar je je bevindt en hoe snel je loopt. De Suunto FusedTrack-technologie combineert de GPS functie met de gegevens van de bewegingssensor om de traceringsfunctie te optimaliseren. De veelzijdigheid van het sporthorloge maakt het horloge uniek. Het model wordt met name gebruikt voor lange, zware trainingen en runs in de bergen en door weer en wind. Bij de Suunto 9 Baro zit er een barometrische hoogtemeter, geïntegreerd GPS en een touch screen lock tijdens beweging. De Suunto 9 is er een voor avonturiers.

Verschillende Suunto Sporthorloges

Bij All4running vind je drie verschillende sporthorloges van Suunto. De 3 Fitness, welke een lichtgewicht is en je tijdens het slapen ook kunt dragen om de slaapactiviteit te meten. De Suunto 5 wordt vaker gebruikt bij watersporten. Met de Suunto 9 (baro) beschik je extra over een touch display, kompas en barometer. Personaliseer je Suunto en kies zelf de kleur van het horlogebandje.

Suunto 9 kopen

Het sporthorloge bestel je online de in de webshop. Er worden geen verzendkosten gerekend en het bestelproces werkt erg makkelijk. Wil je toch meer informatie over het horloge, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit zijn deskundigen en experts op het gebied van sport horloges. De Suunto 9 is een echte eyecatcher met veel functies en mogelijkheden om je sportprestaties te verbeteren. Er is een titanium versie van de 9 Baro beschikbaar.