Craft Nanoweight

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Craft Nanoweight hardloopkleding

De Craft Nanoweight is functionele hardloopkleding van Craft. De Nanoweight lijn bestaat onder andere uit hardloopshirts, -singlets, -jackets en -tights. De Nanoweight lijn van Craft is enorm dun, licht van gewicht en heeft oog voor design. Er is voldoende bewegingsruimte en er zijn mesh panelen toegevoegd op plekken waar ventilatie belangrijk is. Craft heeft bij Nanoweight veel aandacht besteed aan ventilatie en het toevoegen van Mesh panelen. De hardloopkleding is speciaal gemaakt om lange afstanden hard te lopen in warme temperaturen. Functionele hardloopkleding is belangrijk in de zomer en Craft helpt met de Nanoweight lijn om je runs langer vol te houden.

Het Craft Nanoweight Hood Jacket is wind- en waterdicht en bevat meerdere mesh panelen, zodat er voldoende ventilatie kan plaatsvinden. Aan de onderkant en uiteinde bij de mouwen zit een elastiek, zodat het hardloopjack goed blijft zitten. Bij All4running vind je de Craft Nanoweight lijn en je bestelt ze gemakkelijk in onze webshop.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.