Filteren

adidas SolarBOOST

adidas Solarboost hardloopschoenen

De adidas Solarboost hardloopschoenen zijn er voor de neutrale lopers. De Solarboost haalt zijn inspiratie uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. De hardloopschoenen zijn in 2018 gelanceerd en hiermee relatief nieuw in de markt. Desalniettemin zijn de adidas Solarboost schoenen populair onder de lopers. Je loopt hiermee eenvoudig middellange of lange afstanden en kenmerken zich door de goede duurzaamheid. Onderhand is de Solarboost ook beschikbaar voor overpronerende lopers. De adidas Solarboost is er voor dames en heren en beschikbaar in verschillende kleuren.

Boost je run met Solarboost hardloopschoenen

Het unieke Boost materiaal van adidas vind je ook terug in de Solarboost. De Boost technologie zit sinds 2013 in hardloopschoenen verwerkt. De Boost technologie zit in de Solarboost in de tussenzool en zorgt voor de demping en responsiviteit. In samenwerking met de Continental slijtzool en Propulsion Rail biedt dit de gewenste stabiliteit en ondersteuning tijdens het lopen. Het Stretch Mesh bovenwerk van de Solarboost heeft een hoog ademend vermogen om overtollig zweet effectief af te voeren. De Solarboost schoenen zitten boordevol technologieën om jouw run te verbeteren.

Klantenservice

Je koopt de Solarboost hardloopschoenen online in de webshop of in een van onze fysieke winkels. De allround hardloopschoenen worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je meer informatie over de adidas Solarboost? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier staan, net als in onze winkels, hardloopspecialisten voor je klaar om alles over de adidas Solarboost toe te lichten.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.