Black Friday Deals
Profiteer nu!
Bekijk deals

adidas Supernova

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

adidas Supernova hardloopschoenen

De adidas Supernova hardloopschoenen is er voor de neutrale loper. Het zijn de perfecte schoenen voor je dagelijkse runs. Met de Supernova hardloopschoenen ben je verzekerd van veel kilometers op de weg en met voldoende Boost demping. Want ook in de Supernova heeft adidas het Boost materiaal toegevoegd voor optimale demping. De Supernova hardloopschoenen is bekend onder de diehard adidas lopers en heeft sinds 2020 weer een comeback gemaakt in de hardloopwereld. Alhoewel er ook adidas kleding beschikbaar is met de naam Supernova. 

 

Supernova is een verschijnsel waarbij een ster op spectaculaire wijze explodeert. Het geeft direct aan hoe adidas denkt over de Supernova hardloopschoenen. Snel en erg responsief voor de neutrale hardlopers. Het Boost materiaal en Bounce foam in de tussenzool en voorvoet zorgen voor responsiviteit en demping in de schoenen. De rubberen slijtzool zorgt voor voldoende grip en tractie in de schoenen. Zodat je ook met een nat wegdek voldoende grip behoudt. 

Klantenservice 

Je koopt de adidas Supernova direct online in de webshop en worden gratis bij je thuisbezorgd. De schoenen zijn er voor dames en heren in verschillende en opvallende kleuren. Wil je meer informatie weten over deze hardloopschoenen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Hier staan hardloopspecialisten klaar om jouw alles te vertellen over de Supernova van adidas.

 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.