adidas UltraBOOST

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

adidas Ultraboost

De adidas Ultraboost zijn legendarische hardloopschoenen. Onderhand al ruim twintig edities verder en lopers zijn er verliefd op geworden en niet zonder reden. De adidas Ultraboost hardloopschoenen zijn er voor neutrale lopers en voor ieder type afstand en doel. Ga je net beginnen met hardlopen of een halve marathon lopen? In beide gevallen is de adidas Ultraboost de ideale schoen voor jouw loop. Deze comfortabele hardloopschoenen kun je gebruiken voor middellange of lange afstanden en voor nagenoeg ieder type training. 


De Ultraboost zit boordevol technologieën om jouw run makkelijker en lichter te maken. Er zitten meerdere herkenbare elementen van adidas in de Ultraboost hardloopschoenen verwerkt. Zo bevat de slijtzool het kenmerkende Continental rubber voor de juiste grip en tractie tijdens jouw run. Het Boost-materiaal is verwerkt in de tussenzool voor de juiste demping en ondersteuning in de schoenen. Sinds versie 20 van de Ultraboost werkt adidas samen met het International Space Station (ISS). Samen proberen ze het Boost materiaal verder door te ontwikkelen. 

 

Ultraboost hardloopschoenen kopen

De Ultraboost zijn hardloopschoenen er voor dames en heren en in talloze kleuren en soorten. Gemaakt om ieder doel mee te behalen en voor ieder type loper. De Ultraboost schoenen zijn onderhand een icoon in de hardloopwereld geworden, doordat lopers het comfort herkennen in de schoenen. Wil je de Ultraboost schoenen in het echt proberen? Bezoek een van onze fysieke winkels in Nederland of maak online een afspraak bij de Shoe-Advisor in een van onze winkels. 

 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.