adidas SL

sort-descending

11 producten

adidas SL kopen

De adidas SL wedstrijdschoenen zijn de ideale middenweg tussen zacht en snel. Het innovatieve Lightstrike-materiaal in de tussenzool zorgt voor veel demping zonder in te leveren op responsiviteit. Dit betekent dat je veel energie terugkrijgt van de hardloopschoenen. Je kunt dus langer je snelheid behouden. De SL is lichtgewicht en geschikt voor neutrale lopers. Bij All4running valt de SL nog onder wedstrijdschoenen maar voor ervaren hardlopers is deze schoen ook geschikt voor de dagelijkse training. Bij adidas schalen ze de SL-serie tussen de Solar en de Adizero-lijnen.

Comfort en snelheid

Het van oorsprong Duitse merk is inmiddels wereldwijd bekend door zijn comfortabele kleding en schoenen met de iconische drie strepen. adidas biedt verschillende modellen hardloopschoenen aan. Met de SL-serie slaat adidas een brug tussen de zachte allrounders en de snelle wedstrijdschoenen. Zo kan dit merk nog meer hardlopers helpen om grenzen te verleggen en PR’s te verbreken. Je kunt de adidas SL bestellen in onze webshop.

Van alle markten thuis

Bij All4running hebben wij van adidas allerlei soorten schoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de comfy all-round hardloopschoenen van de UltraBOOST-serie. Trotseer je liever de ruige natuur? Dan is de Terrex-lijn misschien iets voor jou. Daarnaast heeft adidas nog een breed scala aan snelle atletiek spikes. Voor iedere hardloper een ideale schoen.

Click here to visit our Shoe Advisor