Heren

(473)

Artikelen 1 tot 42 van 473 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 473 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Allround hardloopschoenen voor heren


Er zijn verschillende soorten hardloopschoenen. De allround hardloopschoenen zijn over het algemeen wat stabieler en daardoor wat zwaarder. De hoog kwalitatieve hardloopschoenen die worden aangeboden zijn van A-merken, onder andere Asics, Nike, Saucony, Brooks en New Balance.

Ongeveer 80% van de vrouwen en 50% van de mannen hebben correctie nodig in de schoenen. Vrouwen hebben een correctie nodig vanwege de heupstand. De heup is over het algemeen wat breder, waardoor de knieën wat naar elkaar toe trekken.

Om de perfecte schoenen te vinden, wordt er aangeraden om een loopanalyse te doen bij een van de winkels van All4running. Tijdens de loopanalyse wordt, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling geregistreerd. Op basis daarvan kunnen de adviseurs een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven.

Shoe Advisor: maak gratis afspraak

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.