Shopping Marathon Deals
Profiteer nu!
Bekijk deals

Brooks Ghost

Brooks Ghost hardloopschoenen

De Brooks Ghost zijn allround hardloopschoenen voor neutrale lopers. De Ghost van Brooks is er voor beginnende lopers of juist de ervaren lopers. Het is een comfortabele schoen, waarmee je lange of juist kortere afstanden kunt lopen. Dit maakt de Brooks Ghost hardloopschoenen erg populair bij zowel de dames als heren. Op dit moment is de Ghost 13 het nieuwste model van Brooks.

In het bovenwerk van de Ghost vind je het vertrouwde Mesh-materiaal. Bij ieder nieuw model wordt het bovenwerk geoptimaliseerd om nog beter te functioneren. In de tussenzool van de Brooks Ghost schoenen vind je het DNA-Loft materiaal. Dit materiaal zorgt voor comfort zonder in te leveren op de responsiviteit van de Brooks schoenen. De schokabsorptie in de schoenen wordt verdeeld middels het Segmented Crash Pad.

Shoe-Advisor

Je shopt de Brooks schoenen simpel en snel in onze webshop. De Ghost is beschikbaar voor dames en heren met smalle, normale of bredere maten. Kies je favoriete kleur en de hardloopschoenen worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je de Ghost hardloopschoenen eerst zelf testen? Maak dan een afspraak in een van onze Shoe-Advisor winkels in Nederland.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.