Brooks Glycerin 20

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brooks Glycerin 20 hardloopschoenen kopen?

De Glycerin 20 van Brooks is er voor de neutrale hardloper en beschikbaar voor dames en heren. De Glycerin 20 is voorzien van voldoende comfort, omdat comfort centraal staat bij dit model hardloopschoenen van Brooks. Met deze allround hardloopschoenen kun je diverse afstanden lopen en genieten van goed comfort met de juiste demping. De tussenzool van de Glycerin 20 bevat het DNA LOFT v3 dempingsmateriaal en dit is geïntegreerd met stikstof, waardoor het materiaal licht van gewicht is. De Brooks Glycerin is de perfecte hardloopschoen voor de beginnende loper.

Brooks Glycerin 20 online bestellen

Wil je de Brooks Glycerin 20 kopen? Dat kan makkelijk en snel online bij All4running. De Glycerin 20 hardloopschoenen voor dames en heren bezorgen wij gratis thuis. De Glycerin 20 is de opvolger van de Brooks Glycerin 19 en is in diverse kleuren te bestellen in de webshop van All4running. Wil je de hardloopschoenen eerst testen? Maak dan een afspraak in een van onze fysieke winkels. Of neem contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden al jouw vragen over de Glycerin 20 van Brooks.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.