Hoka One One Arahi 2

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoka One One Arahi 2

De Hoka One One Arahi 2 zijn antipronatieschoenen. De schoenen bieden veel stabiliteit en comfort tijdens het hardlopen. Vooral het bovenwerk van de Arahi 2 heeft de grootste verandering doorgemaakt. Het open mesh bovenwerk heeft een verbeterde pasvorm waardoor de voeten nog beter worden omsloten, daarnaast heeft het een hoog ademend vermogen.

De iconische, grote tussenzool biedt maximale demping bij een licht gewicht. In de schoenen is een active Foot Frame verwerkt dit geeft meer stabiliteit omdat de voeten in de tussenzool zitten, in plaats van er bovenop.

Door een combinatie in de zool van het J-Frame een steviger Eva-Materiaal en het Active Foot Frame, hebben de Hoka Arahi 2 geen antipronatieblokje nodig. Het J-frame begeleidt je voeten in de afwikkeling en biedt stabiliteit. Dit geeft een comfortabel en licht gevoel tijdens het hardlopen.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.