Mizuno Wave Ultima

Mizuno Wave Ultima kopen

De Ultima, een hardloopschoen die het Japanse merk Mizuno al jaren in haar collectie heeft. Door de constante doorontwikkeling, wordt deze hardloopschoen alsmaar beter. Daarbij worden de eigenschappen behouden die de Wave Ultima zo geliefd maakt: het directe gevoel wat er voor zorgt dat de hardloopschoen zoveel reactief vermogen geeft, met alsnog voldoende comfort. De bekende Mizuno Wave technologie geeft de schoen wat het nodig heeft: demping en stabiliteit. Het is een ideale schoen voor de neutrale loper. Je koopt de Mizuno Wave Ultima online bij All4running.

 

De Wave Ultima is een alleskunner 

De Wave Ultima geeft een verbeterd gevoel van voortstuwing. Het is net een springveer. Door de Mizuno Wave technologie, heb je dat directe reactieve gevoel. Iedere stap weer. De Plate in de Ultima, is een parallel Wave Plate. Deze Plate is aan de buitenkant hetzelfde als aan de binnenkant. Dat maakt dat deze hardloopschoen uiterst geschikt is voor de neutrale hardloper. Deze Mizuno hardloopschoen geeft dan ook erg veel stabiliteit voor een neutrale hardloopschoen, wat de Ultima zelfs ook voor de lopers die wat anti-pronatie kunnen gebruiken, geschikt is. 

 

Ontdek de Wave Ultima 

De Mizuno Wave Ultima is voor hardlopers die waarde hechten aan comfort en een stuwend gevoel tijdens hun run. De kenmerkende demping en stabiliteit van de Mizuno Wave technologie zorgen voor een soepele ondersteuning: soepel tijdens het hardlopen, daarnaast een hoog niveau van demping en respons voor een soepele run. De slijtzool van geblazen rubber gaat zeer lang mee en biedt veel grip. Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De strategisch geplaatste verstevigingen in het mesh van het bovenwerk, zorgen voor een goed aansluitende pasvorm. In de 13e versie is MIZUNO ENERZY toegevoegd in deze stabiel neutrale schoen. De MIZUNO ENERZY Foam tussenzool biedt lichtgewicht demping en een hoge energieteruggave.

 

Bij All4running zijn er al meerdere Mizuno Ultima hardloopschoenen gepasseerd, waaronder:

  • Wave Ultima 8
  • Wave Ultima 9
  • Wave Ultima 10
  • Wave Ultima 11
  • Wave Ultima 12


Op All4running vind je scherpe prijzen voor de Wave Ultima. De hardloopschoenen zijn er in diverse kleuren. Kies de kleur die bij jouw hardloopoutfit past en ga in de stijl hardlopen. Wil je een Mizuno Wave Ultima review, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over Mizuno hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.