Mizuno Wave Horizon

sort-descending

8 producten

Mizuno Wave Horizon

De Mizuno Wave Horizon hardloopschoenen zijn er voor de overpronerende hardlopers. De Wave Horizon zijn veelzijdige hardloopschoenen en bieden ultieme steun, zonder in te leveren op de demping in de schoenen. De Wave Horizon schoenen zijn er om je kilometers af te leggen op de weg en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. De Mizuno antipronatieschoen heeft een offset van 10 mm. Met de Horizon hardloopschoenen kies je voor Japanse degelijkheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Veel lopers kiezen voor de Wave Horizon hardloopschoenen van Mizuno vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Lopers raken verliefd op de hardloopschoenen Wave Horizon en willen vaak geen andere schoenen meer testen. Men zweert bij de hoge kwaliteit schoenen. De degelijke schoenen van het Japanse hardloopmerk bestaan al enkele jaren en de Wave Horizon is onderhand ver doorontwikkeld tot een goede hardloopschoen voor overpronerende lopers.


Wil je de Mizuno Wave Horizon hardloopschoenen kopen? Dat kan ain onze webshop. Boven de € 50,- worden er geen verzendkosten gerekend en bezorgen wij de schoenen gratis thuis. Wil je meer informatie weten over de Wave Horizon, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze voor Mizuno hardloopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor