New Balance Fresh Foam More

sort-descending

12 producten

New Balance Fresh Foam X More kopen

De New Balance More hardloopschoenen is er voor de neutrale loper. Met de hardloopschoenen van New Balance kun je met gemak een vijf of tien kilometer hardlopen. 

Bijzonder aan de More van New Balance is het Fresh Foam X. Dit materiaal van New Balance is de basis van de hardloopschoenen en bestaat uit één laag dempend materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat de schoenen heel gelijkmatig afwikkelen en veel demping bieden zonder hinderlijke elementen. De Fresh Foam X More hardschoenen van New Balance zijn dan ook ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen.

Functionaliteit New Balance More

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe, dempende materialen is het mogelijk een basis te creëren, die maximale demping biedt zonder dat dit een instabiel gevoel geeft. Een goed voorbeeld van een model dat hierdoor ontworpen kon worden is de Fresh Foam X More. De extra dikke dempende laag vormt een breed platform onder je voeten. De slijtzool is zo ontworpen dat je goed opgevangen wordt bij de landing, dat deze je stabiel naar voren geleidt en dat je vervolgens soepel kunt afzetten. Het zachte gevoel onder je voeten wordt gecomplementeerd door een comfortabel bovenwerk dat een combinatie is van stevige gedeeltes (enkel en middenvoet) en delen die juist soepel gemaakt zijn (voorvoet). Alles is er dus op gericht om de neutrale loper maximale demping en comfort te bieden, zodat deze heerlijk haar/zijn rustige kilometers af kan leggen.

Naamgeving New Balance More 

Bij het ontwikkelen van de eerste versie van de New Balance More was de ontwerpopdracht simpel: ontwerp een schoen, die maximale demping combineert met een stabiel platform. Deze moest dus meer demping bieden dan andere New Balance modellen en vandaar de naam More. De More van New Balance kent onderhand al enkele voorgangers, namelijk: 

  • Fresh Foam More v1
  • Fresh Foam More v2
  • Fresh Foam X More v3

Wil je de New Balance Fresh Foam X More hardloopschoenen kopen? Dat kan in de webshop van All4running. De More van New Balance is beschikbaar voor dames en heren in verschillende kleuren. 

Click here to visit our Shoe Advisor