Nike Air Zoom Tempo Next%

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nike Air Zoom Tempo Next%

De Nike Air Zoom Tempo Next% is een allround hardloopschoen voor de neutrale hardloper. De Tempo Next% is gebouwd als een wedstrijdschoen maar bedoeld voor je dagelijkse run. Deze hardloopschoen is zowel geschikt voor het lopen van lange afstanden als tempotrainingen en wedstrijden. Het aanbod van Nike hardloopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike React Infinity Run of Nike Revolution makkelijk online in de webshop.

Deze snelle schoen heeft een ZoomX-tussenzool en twee Zoom Air-units in de voorvoet. Dit resulteert in een hardloopschoen met een hoge energieteruggave en responsiviteit. De Nike Tempo Next% bevat een kunststof plaat die jou als hardloper naar voren stuwt. De kunststof plaat is minder stijf dan carbon waardoor de impact op het lichaam wat minder groot is. 

De Nike Tempo Next% is ook verkrijgbaar in een FlyEase variant. Deze hardloopschoen heeft een bovenwerk zonder veters en met een zachtere hielkap. Daardoor kan je de schoen makkelijker uit- en aantrekken.

Nike Air Zoom Tempo Next% kopen

Je bestelt de Nike Zoom Tempo Next% online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Air Zoom Tempo Next% hardloopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model hardloopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.

Verschillende soorten Nike hardloopschoenen

Bij All4running vind je meerdere verschillende hardloopschoenen van Nike. De Nike Air Zoom Alphafly Next% staat bovenaan in de Zoom-serie van Nike. Maar ook haar kleinere broertje, de zeer geliefde Nike ZoomX Vaporfly Next% zal blijven bestaan. Is de Alphafly wellicht net iets te veel van het goede? Dan is de Vaporfly een zeer goede keuze. De Zoom Fly 4 is ook een zeer goede wedstrijdschoen die veel technologieën bevat die ook in de Vaporfly toegepast zijn.

Click here to visit our Shoe Advisor