Nike Free

sort-descending

9 producten

Nike Free

De Nike Free Run is een allround hardloopschoen voor de neutrale hardloper. Deze hardloopschoen is gemaakt voor hardlopers die de stap willen maken naar “natural running”. Dit betekent hardlopen met zo min mogelijk demping en ondersteuning. De filosofie achter “natural running” is dat deze manier van hardlopen het lichaam en de voetspieren sterk maakt. De demping en ondersteuning komt namelijk niet uit de schoen, maar moet vanuit je spieren en pezen komen. Het lopen met de Nike Free Run moet je wel opbouwen, omdat het een wat zwaardere belasting is op het lichaam. Het aanbod van Nike hardloopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Juniper Trail of Nike Downshifter makkelijk online in de webshop.

De Free Run is een lichtgewicht hardloopschoen en het meest geschikt voor het lopen van snelle en korte afstanden. Het bovenwerk van Nike Free RN is heel ademend en dankzij de Flywire-technologie zit de voet strak in de schoen. De slijtzool heeft lasergesneden flex-groeven die de schoen heel erg flexibel maakt. De Nike Free Run is een duurzame keuze, want het bovenwerk is deels gemaakt uit gerecycled materiaal.

Nike Free Run kopen

Je bestelt de Nike Free Run online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Free Run hardloopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model hardloopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.