Heren

(115)

Artikelen 1 tot 42 van 115 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 42 van 115 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Trailschoenen voor heren


Trailschoenen bieden een goede bescherming tijdens lastige trails. De trailschoenen blijven soepel, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Saucony maakt gebruik van Everun demping materiaal wat inhoudt dat er in de tussenzool een extra laag dempend materiaal zit. Door de PWRTRAC loopzool van Saucony is er 3x betere grip dan de standaard gebruikte rubber in zolen.

Door de Dynamic Fasica Band van Inov-8 wordt het gewicht bij elke pas goed opgevangen en omgezet in een voortstuwende beweging. Er wordt gebruik gemaakt van drie verschillende soorten rubber voor betere grip. Om deze juiste grip te geven is het rubber zachter op bepaalde plekken en harder op plekken waar de voet extra bescherming nodig heeft. Door de Powerflow tussenzool is er een verbeterde demping bij de trailschoenen van Inov-8.

De Endofit technologie van Salomon zorgt ervoor dat de voet op de juiste plaats wordt omsloten en zorgt voor een betere ondersteuning en voetafwikkeling door de binnenschoen. Daarbij zorgt het SensiFit-systeem ervoor dat de voet stevig wordt omsloten voor een goede pasvorm.

Door het Rearfoot Gel Cushioning System van Asics worden schokken verspreid tijdens de drukfase wat zorgt voor een vloeiende overgang naar de middenhouding.
logo_runningshop_footer