HOKA Bondi 8 Dames

Gratis verzending
 • De HOKA Bondi 8 is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Korte of lange runs maken; de Bondi doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De lightweight resilient foam biedt uitstekende demping en bescherming tijdens je runs, ongeacht het type run. Het materiaal van het foam is reactief en zorgt voor hoge mate van comfort. Tot slot biedt de ORTHOLITE™ HYBRID-inlegzool zacht instapcomfort en langdurige demping. De zool bestaat uit open cellen, hierdoor is de zool luchtdoorlatend en zorgt het ervoor dat je voeten koel blijven.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. Daarnaast bestaat het bovenwerk gedeeltelijk uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert HOKA zijn producten steeds duurzamer te maken. De onderkant van de hiel is verstevigd terwijl de bovenkant van de hielkap flexibel, zacht en aangenaam blijft. Het voordeel hiervan is dat dit geen druk creëert op je hielbot. Om de tong gecentreerd te houden en te voorkomen dat vuil de schoen binnendringt, is een geplooide tong verbonden met beide zijden van het bovenwerk.

  Slijtzool

  De slijtzool is gemaakt van Durabrasion rubber en heeft een grof profiel voor veel grip op ieder type ondergrond. Op de hiel en voorvoet zijn zones van slijtvast rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. Trek je HOKA Bondi 8 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:1127952-BBES
  Merk:HOKA
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:27 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:4 mm
  Gewicht:ca. 252 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor