HOKA Bondi 8 Dames

Gratis verzending
 • Als je op zoek bent naar een betrouwbare neutrale allround hardloopschoen dan is de HOKA Bondi 8 de schoen die je nodig hebt! Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De schoen heeft de beschikking over de Ortholite® hybrid inlegzool. Door deze zool zal je de schoen vanaf het begin met veel plezier kunnen gaan dragen en je runs op een comfortabele manier kunnen afleggen. Daarnaast bevat de inlegzool veel milieuvriendelijke onderdelen, zodat je deze schoen met een goed gevoel kunt dragen! Om je runs comfortabel te maken, heeft HOKA lightweight resilient foam toegevoegd die veel demping en effectieve bescherming biedt tijdens het hardlopen. Doordat de overgangszone achter de middenvoetsbeentjes is geplaatst, draagt ​​de Early Stage Meta-Rocker-geometrie bij aan een snelle overgang van de voeten. Dit zorgt voor een soepelere pas en een snellere overgang naar de voorvoet, wat resulteert in een explosief gevoel.

  Bovenwerk

  Het Engineered Mesh bovenwerk biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. Daarnaast wordt in het bovenwerk van HOKA gedeeltelijk gerecyclede materialen gebruikt om de impact op het milieu te verminderen. De geplooide tong van deze schoen is aan beide kanten aan het bovenwerk bevestigd, zodat er geen vuil in de schoen kan komen en de tong gecentreerd blijft.

  Slijtzool

  De slijtzool is gemaakt van zonal rubber en heeft een grof profiel voor veel grip op ieder type ondergrond. Op de hiel en voorvoet zijn zones van slijtvast rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. De geometrie van de buitenzool is zodanig ontworpen om inherente stabiliteit en een efficiënte stride te garanderen. Trek je HOKA Bondi 8 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:1127952-CRSCL
  Merk:HOKA
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:27 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:4 mm
  Gewicht:ca. 252 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor