HOKA Clifton 9 Dames

Vanaf: € 149,95
Gratis verzending
 • Voor de neutrale hardloper is de HOKA Clifton 9 de ideale allround hardloopschoen. Korte of lange runs maken; de Clifton doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De CMEVA-tussenzool biedt uitstekende demping en bescherming tijdens je runs, ongeacht het type run. Het materiaal van CMEVA is reactief en zorgt voor hoge mate van comfort. De Early stage Meta-Rocker geometrie draagt bij aan een snelle afwikkeling van de voeten, aangezien de overgangszone geplaatst is achter de middenvoetsbeentjes. Dit zorgt voor een soepelere tred en een snellere overgang naar de voorvoet, wat bijdraagt aan een explosief gevoel.

  Bovenwerk

  Een bovenwerk van mesh maakt de Clifton zeer ademend en comfortabel om te dragen tijdens het hardlopen. De geplooide tong van deze schoen is aan beide kanten aan het bovenwerk bevestigd, zodat er geen vuil in de schoen kan komen en de tong gecentreerd blijft.

  Slijtzool

  De slijtzool is gemaakt van durabrasion rubber en heeft een grof profiel voor veel grip op ieder type ondergrond. Op de hiel en voorvoet zijn zones van slijtvast rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. De geometrie van de buitenzool is zodanig ontworpen om inherente stabiliteit en een efficiënte stride te garanderen. Trek je HOKA Clifton 9 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:1127896-DNK
  Merk:HOKA
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:24 mm
  Hielhoogte:29 mm
  Offset:5 mm
  Gewicht:ca. 204 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:HOKA Clifton
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor