HOKA Torrent 3 Heren

Vanaf € 139,95
Gratis verzending
 • HOKA Torrent 3 Heren
 • HOKA Torrent 3 Heren
De HOKA Torrent 3 zijn snelle trailschoenen voor de neutrale loper. De Torrent 3 is de derde editie van het model en is ontworpen voor het ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
1127914-TFST
Merk
HOKA
Kleur
Multi
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
18 mm
Hielhoogte
23 mm
Offset
5 mm
Gewicht
ca. 248 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving HOKA Torrent 3 Heren

De HOKA Torrent 3 zijn snelle trailschoenen voor de neutrale loper. De Torrent 3 is de derde editie van het model en is ontworpen voor het lopen van trainingen op een snel tempo over trails. Je zou de Torrent 3 ook als wedstrijdschoen kunnen gebruiken, als je comfortabele demping zoekt tijdens het lopen van je wedstrijd.

Het Engineered Mesh-bovenwerk bevat vezels van gerecycled Polyester. Hierdoor draagt de Torrent 3 niet alleen een steentje bij aan het bewaken van het milieu, maar biedt het bovenwerk ook iets meer ondersteuning. Dankzij de extra TPU-laag op het bovenwerk heb je extra ondersteuning en bescherming tegen slijtage door takken en stenen. De geplooide tong voorkomt dat er stof en zand in de schoen komt.

De PROFLY-tussenzool biedt een zachte landing en effectieve demping. Ook biedt het een responsief en reactief gevoel bij de afzet.

De Sticky Rubber-slijtzool heeft meerdere noppen van 4 mm gekregen in verschillende richtingen. Hiermee geven de trailschoenen verbeterde grip en tractie op verschillende ondergronden en zijn ze zeer geschikt voor het lopen van technische trails. Daarnaast is de Early stage Meta-Rocker technologie toegepast, gemaakt om hardlopers een boost te geven en vermindert het hoogteverschil tussen de hiel en teen.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23682klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.