HOKA Torrent 3 Heren

Vanaf: € 139,95
Gratis verzending
 • De HOKA Torrent 3 zijn snelle trailschoenen voor de neutrale loper. De Torrent 3 is de derde editie van het model en is ontworpen voor het lopen van trainingen op een snel tempo over trails. Je zou de Torrent 3 ook als wedstrijdschoen kunnen gebruiken, als je comfortabele demping zoekt tijdens het lopen van je wedstrijd.

  Het Engineered Mesh-bovenwerk bevat vezels van gerecycled Polyester. Hierdoor draagt de Torrent 3 niet alleen een steentje bij aan het bewaken van het milieu, maar biedt het bovenwerk ook iets meer ondersteuning. Dankzij de extra TPU-laag op het bovenwerk heb je extra ondersteuning en bescherming tegen slijtage door takken en stenen. De geplooide tong voorkomt dat er stof en zand in de schoen komt.

  De PROFLY-tussenzool biedt een zachte landing en effectieve demping. Ook biedt het een responsief en reactief gevoel bij de afzet.

  De Sticky Rubber-slijtzool heeft meerdere noppen van 4 mm gekregen in verschillende richtingen. Hiermee geven de trailschoenen verbeterde grip en tractie op verschillende ondergronden en zijn ze zeer geschikt voor het lopen van technische trails. Daarnaast is de Early stage Meta-Rocker technologie toegepast, gemaakt om hardlopers een boost te geven en vermindert het hoogteverschil tussen de hiel en teen.

 • Artikelnummer:1127914-TFST
  Merk:HOKA
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:18 mm
  Hielhoogte:23 mm
  Offset:5 mm
  Gewicht:ca. 248 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:HOKA Torrent
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor