SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 42% ⟩

Inov-8 Trailfly G 270 Heren

Vanaf € 135,96 MSRP: Normale prijs € 169,95
Gratis verzending
 • Inov-8 Trailfly G 270 Heren
 • Inov-8 Trailfly G 270 Heren
De Inov-8 Trailfly G 270 zijn neutrale, allround trailschoenen. De Inov-8 Trailfly G 270 is de opvolger van de Terra Ultra G 270. Deze ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
001058-BLNE-S-01
Merk
Inov-8
Kleur
Blauw
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Inov-8 Trailfly G 270 Heren

De Inov-8 Trailfly G 270 zijn neutrale, allround trailschoenen. De Inov-8 Trailfly G 270 is de opvolger van de Terra Ultra G 270. Deze trailschoenen zijn ontworpen voor het lopen van zeer technische trails en langere afstanden.

De POWERFLOW-tussenzool is vervangen door een POWERFLOW MAX-tussenzool. Deze zool is 33% dikker ten opzichte van zijn voorganger. Daardoor heeft deze trailschoen meer demping en comfort voor het lopen van langere afstanden. Het BOOMERANG-voetbed wat is toegevoegd zorgt voor 40% extra energie teruggave en geef je een zetje naar de voorvoet.

Ook aan de verbetering van het bovenwerk is gedacht bij het ontwerpen van de nieuwe Inov-8 Trailfly G 270. De nieuw vormgegeven tong is dun en vormt zich prettig rondom de voet. De pasvorm in de voorvoet is breder gemaakt, wat vooral veel voordeel heeft als de voeten uitzetten bij het lopen van langere afstanden.

In de rubberen slijtzool is grafeen togevoegd, waar de G in de naam van de schoen dan ook voor staat. Grafeen bestaat uit een laag koolstof-materiaal. Het is zeer flexibel en dun. Ondanks dat is grafeen 200 keer sterker dan staal. Hierdoor biedt het veel bescherming en versterking voor de voeten. Het gebruik van grafeen maakt de slijtzool van de Trailfly G 270 sterker, rekbaarder en beter bestand tegen slijtage dan de gemiddelde slijtzool van hardloopschoenen. De 4mm noppen in de slijtzool bijten zich vast in modder en andere zachte ondergronden. Deze noppen zijn zo vormgegeven dat water snel wordt afgevoerd voor extra grip op harde en natte ondergronden.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23683klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.