Julbo Rush

  € 209,95
Gratis verzending
 • De Julbo Rush voor zowel dames als heren is een sportzonnebril. De Rush is speciaal ontwikkeld voor duursporters die graag tempo maken. Het voltooien van lange trainingen met een hoge intensiteit vraagt veel van je zonnebril. De Julbo Rush geeft een zeer hoog ventilatieniveau dankzij het sportieve ontwerp en het Full Venting-ontwerp. Zo blijft je gezicht koel. Naast veel comfort biedt de Rush zonnebril ook een zeer groot gezichtsveld. Dit maakt de zonnebril ook zeer geschikt voor multisporters of wielrenners.

  De 3D Nose Fit zorgt ervoor dat de zonnebril zeer goed blijft zitten. De neus pads zijn verstelbaar in alle richtingen om altijd een persoonlijke pasvorm te geven. De Flex3 pootjes zijn verstelbaar in 3 richtingen, zowel lateraal en verticaal als in lengte. Hierdoor is comfort verzekert, ook als je de zonnebril in combinatie met een helm draagt. Het zachte materiaal voorkomt dat haar vast blijft zitten aan de pootjes.

  De Julbo Rush wordt geleverd met Reactiv Photochromic glazen. Dankzij de hoge schokbestendigheid zijn de glazen ideaal voor iedere outdoor sport. De glazen filteren de UV-straling en het licht wat de ogen bereikt. Ook reageren deze lenzen op de lichtconditie. Bij veel licht worden de glazen donkerder, bij minder licht worden ze juist lichter. Hierdoor ervaar je veel kijkgemak zodat jij kunt focussen op je training. Laat de bescherming van je ogen aan de zonnebril over. De Julbo Rush is ook geschikt om te dragen tijdens het uitvoeren van extreme sporten en kan gedragen worden in combinatie met contactlenzen.

  • Lens naam: Reactiv 0-3
  • Lens formaat: 13,6 cm
  • Lengte pootjes: 13 cm
  • Breedte bril: 14 cm
  • Gewicht: 38g
 • Artikelnummer:J5344014
  Kleur:Zwart
  Merk:Julbo
  Artikelgroep:Zonnebrillen