Karhu Mestari Run Dames

Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de Karhu Mestari Run is de ideale neutrale allround schoen. Of je nou op pad gaat voor een 5km of een wat langere duurloop; de Mestari Run kan het allemaal. De schoen is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  Karhu's AeroFoam wordt gebruikt om de tussenzool van deze schoen te maken. Dit materiaal is lichter, beter bestand tegen temperatuurschommelingen en duurzamer dan traditioneel EVA-foam. Met behulp van de Fulcrum-technologie en een propulsieplaat stuwt de tussenzool naar voren door evenwichtige demping, meer ondersteuning en meer energie bij het afzetten te bieden.

  Bovenwerk

  De Mestari Run is voorzien van een Ideal Knit mesh bovenwerk. Het bovenwerk voelt prettig aan en beschikt over een groot ademend vermogen. Het M-lock systeem zorgt samen voor een goede lockdown van de voet. Het comfort wordt verder verbeterd door het lichte en anatomische A-symmetrische vetersysteem.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Start je hardloopsessie met de Karhu Mestari Run en streef je doelen na!
 • Artikelnummer:F205000
  Merk:Karhu
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:25 mm
  Hielhoogte:33 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 280 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor