Bauerfeind

(50)

Artikelen 1 tot 42 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De compressiekousen van Bauerfeind zijn er om blessures te voorkomen en te genezen, maar ook om jouw hardloopprestaties een boost te geven. Al tachtig jaar is Bauerfeind actief bezig om therapeutische steunkousen te ontwikkelen. Deze compressiekousen stimuleren de bloedcirculatie en bevorderen de zuurstoftoevoer. Je spieren warmen sneller op, en de vermoeidheid blijft langer uit.

Compressiekousen Bauerfeind

De compressiekousen van Bauerfeind hebben verschillende functies. Vaak kiest men ervoor om kousen meerdere uren achter elkaar te dragen zodat de ‘compressie’ zijn werk goed kan uitvoeren. Als compressie zijn werk uitvoert betekent dit het activeren van spieren. Dit houdt in: een verbeterde bloedcirculatie met als positief gevolg een betere zuurstoftoevoer. Dit bevordert het herstel en zorgt voor minder vermoeidheid. Een belangrijk doel van Bauerfeind is pijnvrij en langer kunnen genieten van de sport die je op het moment uitoefent. Door pijn te verlagen en hierdoor langer te genieten van de sport.Bauerfeind sports biedt kousen voor verschillende lichaamsdelen, zoals: enkels, kuiten, knieen en complete kousen.

Ambassadeurs Bauerfeind

Sinds 2016 is NBA All-Star Dirk Nowitzki ambassadeur van het merk Bauerfeind. De 2,13 meter lange basketballer was al langer actief gebruiker van Bauerfeind. Als topsporter wil je op je eigen lichaam kunnen vertrouwen, de producten van Bauerfeind ondersteunen om dit doel te bewerken. Naast de NBA All Star is de marathon tweeling van Duitsland Anna en Lisa Hahner ook ambassadeur. 

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.