RunGuard

sort-descending

2 producten

Runguard sportzalf

Met RunGuard sportzalf voorkom je irritatie van blaren of schuurplekken tijdens het hardlopen. Dankzij RunGuard kun je zonder irritaties gaan sporten. RunGuard heeft veel weg van BodyGlide en is ideaal voor hardlopers, wielrenners of wandelaars. De stick zorgt ervoor dat de RunGuard gemakkelijk aan te brengen is. Het is een dun laagje wat je preventief aanbrengt op de plek van de irritatie.

RunGuard bestaat sinds 2012 en is onderdeel van NipGuards. NipGuards bestaat al sinds 1998 en is revolutionair als het gaat om anti-schuurproducten. Heb je bij lange duurlopen last van irritaties of schuurplekken? Dan biedt het assortiment van RunGuard een preventieve oplossing om schuurplekken te voorkomen.

Je koopt RunGuard online in de webshop en All4running levert het product binnen enkele werkdagen bij jou thuis. Wil je meer te weten komen dit sportzalfje of hoe je irritaties tijdens het lopen kunt voorkomen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze.