Miiego Boom Miini

Gratis verzending
  • De Miiego Boom Miini voor zowel dames als heren is een draadloze koptelefoon. De koptelefoon betreft een on-ear design, waarbij de koptelefoon volledig over je oren valt. De koptelefoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens beweging. Het TWIST’N’TURN-ontwerp van de Boom Miini zorgt ervoor dat je de oorkussens van de koptelefoon eenvoudig kunt verwisselen. De Miiego Boom Miini wordt geleverd mer verschillende kussens, waardoor je keuze hebt in kussens die voor jou geschikt zijn of bij je training passen. Je krijgt onder andere ACTIVE-LIFE-oorkussens bij de Boom Miini. Deze oorkussens zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens je training of run. Ze zijn wasbaar en gemaakt van ademend Mesh-materiaal. Hierdoor blijven je oren koel. Doordat ze wasbaar zijn (op 30 graden) blijven de oorkussens fris en hygiënisch.

    De Miiego Boom Miini geeft een zeer indrukwekkend geluid dankzij het gebruik van premium materialen. Je ervaart een kraakhelder geluid met een scherpe treble en krachtige bass. Dankzij het gewicht van slechts 155 gram biedt de koptelefoon veel draagcomfort. De Boom Miini bevat een ingebouwde microfoon, zodat je er ook goed verstaanbaar mee kunt bellen. De koptelefoon is te verbinden met je smartphone via Bluetooth en heeft een draadloos bereik tot 25 meter. Via de knoppen aan de rechterzijde is de koptelefoon eenvoudig te bedienen.

    Met een IPX5-certificering is de Miini water- en zweetbestendig. De batterij van de Boom Miini geeft tot 21 uur luisterplezier. Het opvouwbare en flexibele ontwerp van de koptelefoon zorgt ervoor, dat je hem eenvoudig opbergt en meeneemt. De verstelbare hoofdband garandeert een goede pasvorm.

  • Artikelnummer:11086
    Kleur:Zwart
    Merk:Miiego
    Artikelgroep:Oordopjes