Shopping Marathon tot 42% korting >> Bekijk deals

Miiego MiiBuds Action 2

Gratis verzending
  • De Miiego MiiBuds Action 2 zijn draadloze hardloopoordopjes. De MiiBuds Action 2 zijn volledig kabelvrij en gemaakt voor sport door het veilige oorhaakontwerp. De oordopjes hebben een IPX6-certificaat, wat ze waterbestendig maakt tegen water en transpiratie vocht. Door het gebruik van premium materialen geven de sportoordopjes een kraakhelder geluid met een goede treble en sterke bass.

    De oordopjes bevatten COMPLY-dopjes. Deze dopjes zijn gemaakt van zacht Memory Foam. Dit materiaal voelt comfortabel aan en sluit je oren goed af waardoor je weinig ruis van buitenaf ervaart. De opzetstukjes worden meegeleverd in 3 maten: S, M en L. De flexibele en zachte MIIEGO® ACTION-oorhaken zorgen ervoor dat de sportoordopjes comfortabel en veilig op hun plaats blijven tijdens jouw training. De oorhaak gaat over en achter je oor, waardoor het een veilige keuze is voor alle fysieke activiteiten zoals hardlopen. Beide oordopjes bevatten een ingebouwde microfoon. Hierdoor ben je tijdens het bellen zeer goed verstaanbaar. Via de Dual Mode-connectie met je telefoon kun je ook bellen met één oortje in, ongeacht welk oortje dat is. De MiiBuds Action 2 zijn eenvoudig te verbinden met je smartphone via Bluetooth. Via de knop op de oortjes zijn de oordopjes eenvoudig te bedienen.

    De oordopjes kunnen tot 6 uur achter elkaar muziek afspelen. In de oplaadcassette berg je de oordopjes veilig op en kunnen ze opladen. Een volle oplaadcassette kan tot wel 14 keer de sportoordopjes opladen. De MIIEGO® oplaadcassette kan ook worden gebruikt als een externe powerbank om je smartphone of andere apparaten via de ingebouwde USB-poort op te laden. De oplaadcassette heeft ook een handige oplaadkabel die op de achterkant is gemonteerd, zodat je hem altijd bij je hebt. Daarnaast kan de oplaadcassette zelf draadloos worden opgeladen.

  • Artikelnummer:11062
    Kleur:Wit
    Merk:Miiego
    Artikelgroep:Oordopjes